KLCC MALAYSIA 2019 - Travel Blog

Sebuah blog peribadi pelancongan

Ads

Wednesday, October 9, 2019

KLCC MALAYSIA 2019


KLCC MALAYSIA 2019
Satu lagi tempat yang aku pergi setelah bertahun-tahun tak pergi.

Mungkin kita anggap kita orang Malaysia tak yah pi sana kan. Tapi anda silap sebab KLCC ni memang cantik waktu malam.

Nak ambil gambar pun leceh kena pakai wide angel lens atau kalau pakai handphone beli jer fish eye untuk handphone yang dijual kat sana dengan harga cekik darah RM20.

Tapi terpaksa beli kalau nak gambar cantik. Aku lihat ramai pelancong kat sana sampai terbaring-baring nal ambil gambar KLCC ni..hehehe. 
Termasuk member aku ni.

Aku pakai Note 9 boleh ler cantik sikit gambar macam kat bawah ni. Pakai Huawei P30 pun ngam macam gambar kat atas.


KLCC MALAYSIA 2019

KLCC MALAYSIA 2019
Gambar ni pakai fish eye RM20..hehehe. Cantik juga kan.


KLCC MALAYSIA 2019
Ini jurufoto kami. Kasihan kat dia kan..

KLCC MALAYSIA 2019


No comments:

Post a Comment